Hur gör jag om jag har flera prenumerationer för olika antal enheter

Om du har tecknat flera prenumerationer för olika antal enheter, aktiveras en ny automatiskt på en enhet där en gammal går ut. Om denna prenumeration stöder färre enheter än den tidigare aktiva prenumerationen, kan den Obegränsade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection bli otillgänglig på vissa av dina enheter.

För att välja vilka enheter du vill använda med den Obegränsade versionen:

1. Öppna Mitt Kaspersky i en webbläsare.
  2. Gå till avsnittet Licenser.
  3. I licenspanelen för Kaspersky VPN Secure Connection klickar du på knappen Enheter.

En lista visas med de enheter där prenumerationen används.

4. Välj en enhet för vilken du vill tillåta eller avvisa tillgång till den Obegränsade versionen av programmet.
  5. Gör något av följande:
    • Om du vill tillåta tillgång till den Obegränsade versionen av programmet väljer du Obegränsad version i listan.
    • Om du vill avvisa tillgång till den Obegränsade versionen av programmet väljer du Gratisversion i listan.

Beroende på ditt val, kommer åtkomst till den Obegränsade versionen på enheten att tillåtas eller avvisas.